Jump to content



chickeneps

Member Since 24 Apr 2005
OFFLINE Last Active Apr 26 2017 12:58
-----

Posts I've Made

In Topic: USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

19 April 2017 - 22:40

Still problems; I get this when attempting to Install Module.

 

Warning: require_once(DIR_WS_CLASSESxml_5.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/chickens/public_html/instrumentcreator/catalog/includes/modules/shipping/usps.php on line 20
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'DIR_WS_CLASSESxml_5.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/chickens/public_html/instrumentcreator/catalog/includes/modules/shipping/usps.php on line 20


In Topic: Site Went South, languages, and no admin access

19 April 2017 - 18:52

Well, with some perseverance and lotsa luck, I imported everything. Jack is working on my old site and I'm trying to get the new site running. I'll start a new thread asking the remaining questions about the new 2.3.4 site. (Have to say it, this should not be this hard.)

 

Thank you everyone!!!


In Topic: USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

19 April 2017 - 18:39

Thanks, I'm making my way in =)


In Topic: USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

19 April 2017 - 15:49

How do you install USPS Methods? (Sorry to ask, but I truly don't know.)

 

I installed oSC Responsive 2.3.4. I then downloaded USPS Methods 7.3.1 onto my computer (not my server). I changed the name of the admin folder to my admin name, and then FTP'd the [new admin folder] and the includes folders onto my server. Then when I go into my admin section, Modules-Shipping, and click Install Module, I get:

 

Warning: require_once(DIR_WS_CLASSESxml_5.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/chickens/public_html/instrumentcreator/catalog/includes/modules/shipping/usps.php on line 20
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'DIR_WS_CLASSESxml_5.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/chickens/public_html/instrumentcreator/catalog/includes/modules/shipping/usps.php on line 20


In Topic: Site Went South, languages, and no admin access

19 April 2017 - 15:32

And yet another thing: since I can't get into my admin area, I somewhat forgot what shipping modules I use. I think USPS Methods, but I go to AddOns

http://addons.oscommerce.com/info/487

And is says it's for osC 2.2

How do people even use USPS on osC 2.3.4?