Jump to content



puddlec

Member Since 19 Jan 2010
OFFLINE Last Active Apr 18 2017 12:36
-----

#1673944 Easy Populate & Products Attributes

Posted by puddlec on 20 June 2013 - 18:18

Hi, hope someone can help. I've skimmed through the pages and can't see an answer. I installed easy populate very recently, so the latest install on a new oscommerce site. I had a couple of mishaps (stupidity) and had to restore previous database back-ups. This sort of thing happened a few times as I was essentially playing with it and installing various add-ons prior to going live and generally checking everything was still working along the way. Now I also added the Quantity Price Break (can't remember if this was before or after adding easy populate!), but my easy populate only downloads one price, not the additional ones. I'm thinking I may have changed the database at some point, but then because I reverted to backups, lost something along the way. I'm not sure if I've done something wrong or quite simply EP doesn't support the Quantity Price Break. If the latter is the case, then so be it, i'll cope (I wouldn't know where to start to fix it), but if I've just made a silly error, will someone please point it out!!! Everything works okay other than the inability to download/upload any additional prices.

@zefeena

Quantity Price Break is currently not supported with easy populate.
but i have managed to add it to easy populate, it just needs a bit more work/testing in order to get it working fully


#1673375 Easy Populate & Products Attributes

Posted by puddlec on 11 June 2013 - 19:08

is sppc working at all on your website.
e.g. each customer group has a different price, when they are logged in.
if you are not seeing this then there is a problem with that addon that needs to be fixed.
you can test by changing the price of a product within the admin and not using easy populate


#1672751 Seperate Pricing Per Customer v3.5

Posted by puddlec on 03 June 2013 - 18:54

under the title of an product put
<?php  echo print_r($_SESSION); ?>

you should get some information printed out. that towords the bottom has
[sppc_customer_group_id] => 0 [sppc_customer_group_show_tax] => 1 [sppc_customer_group_tax_exempt] => 0 [sppc_customer_specific_taxes_exempt] => ) 1

try login in different accounts, and see if any of those details change


#1625061 Easy Populate add new field

Posted by puddlec on 29 February 2012 - 11:27

There are some instructions on how to do this. in the easypopulate.php file around line 250 under BEGIN Define Custom Fields for your products database


#1514465 Information Pages Unlimited v1.0

Posted by puddlec on 11 June 2010 - 13:29

Any one who can help me,please!!!!!!!!!!!!!!!!
I have installed the info-unlimited-v2.07,but it does work.I insert two pieces of information into the database throgh http://localhost/admin,but when I open this url "http://localhost/information.php" it shows

Sorry. Page Not Found.

Then I trace the code and find that codes below of the catalog/information.php was executed

if(!isset($_GET['info_id']) || !tep_not_null($_GET['info_id']) || !is_numeric($_GET['info_id']) )
{
$title = 'Sorry. Page Not Found.'; $breadcrumb->add($INFO_TITLE, tep_href_link(FILENAME_INFORMATION, 'info_id=' . $_GET['info_id'], 'NONSSL'));
}
else
{
$info_id = intval($_GET['info_id']);
$information_query = tep_db_query("SELECT information_title, information_description FROM " . TABLE_INFORMATION . " WHERE visible='1' AND information_id='" . $info_id . "' and language_id='" . (int)$languages_id ."'");
$information = tep_db_fetch_array($information_query);
$title = stripslashes($information['information_title']);
$page_description = stripslashes($information['information_description']);

// Added as noticed by infopages module
if (!preg_match("/([\<])([^\>]{1,})*([\>])/i", $page_description))
{
$page_description = str_replace("\r\n", "<br>\r\n", $page_description);
}
$breadcrumb->add($title, tep_href_link(FILENAME_INFORMATION, 'info_id=' . $_GET['info_id'], 'NONSSL'));
}

Could someone tell me how to fix this problem,and any help will be very very very appreciated!

theres no problem, you would need to have something like ?info_id=7 at the end of the url for it to find the page

e.g.
http://localhost/inf...n.php?info_id=7

within the infomation box, there should be links to the content you created (unless it was the greatings message or homepage)
you click on those links and it finds the pages correctly