Jump to content



mhsuffolk

Member Since 14 Mar 2009
OFFLINE Last Active Yesterday, 03:22 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Searching Addon

13 April 2014 - 03:21 PM

I use this one, more up to date and 2.3 compatible

http://addons.oscommerce.com/info/8926

In Topic: Are Bing and MSN bot retarded?

10 April 2014 - 10:21 AM

Thank you for you replies @MrPhil. I have solved the problem.

I have this addon by @FIMBLE  http://addons.oscommerce.com/info/5914 Security Trap

It lists the http errors including 404s in a module within admin It also puts a redirect in htaccess thus

ErrorDocument 400 /catalog/Error.php?Error=400
ErrorDocument 401 /catalog/Error.php?Error=401
ErrorDocument 403 /catalog/Error.php?Error=403
ErrorDocument 404 /catalog/Error.php?Error=404
ErrorDocument 405 /catalog/Error.php?Error=405
ErrorDocument 408 /catalog/Error.php?Error=408
ErrorDocument 415 /catalog/Error.php?Error=415
ErrorDocument 416 /catalog/Error.php?Error=416
ErrorDocument 417 /catalog/Error.php?Error=417
ErrorDocument 500 /catalog/Error.php?Error=500
ErrorDocument 501 /catalog/Error.php?Error=501
ErrorDocument 502 /catalog/Error.php?Error=502
ErrorDocument 503 /catalog/Error.php?Error=503
ErrorDocument 504 /catalog/Error.php?Error=504
ErrorDocument 505 /catalog/Error.php?Error=505

On inspecting my raw logs I found what should have been 404s were 302s

I contacted my host who investigated and decided the htaccess code was the issue. They commented out the 404 line and all is now well but the 404 errors no longer appear in Security trap, I can live with that.

In Topic: Are Bing and MSN bot retarded?

09 April 2014 - 03:00 PM

There is no direct replacement page so the server replies with a 404 not found every time, that's why I think they are retarded. On checking their IPs they appear to be genunine as opposed to a hacker masquerading. The 2.3.3.4 site went live in January 2014, should they have learnt by now?

In Topic: Product / Sort add-on not working as expected

02 April 2014 - 11:37 AM

Sorry, out of ideas.

In Topic: Product / Sort add-on not working as expected

02 April 2014 - 11:01 AM

Clear browser cache?