Jump to content



- - - - -

Error message when trying to purchase a product online.


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
6 replies to this topic

#1   dirtypeacocks

dirtypeacocks
  • Members
  • 7 posts

Posted 07 August 2012 - 01:21 AM

Hi guys. I just started up my web store today and have only one product on it to test out. I thought I did everything right, so I went to the actual site to give it a run through. I added the item to my cart, filled in all the info, went to submit (which should take me to my paypal page), but I got this error message:

"Unable to process payment. Please contact the merchant as the shipping address provided by the merchant is invalid, and the merchant has requested that your order must be shipped to that address."

Anyone have any idea what this could be?

Thanks a ton!
V/R
Anthony

#2   DunWeb

DunWeb

    The Censored One

  • Members
  • 13,084 posts

Posted 07 August 2012 - 02:59 AM

@dirtypeacocks

That error means you have not completed the PayPal Express API credentials OR, you have the module in Sandbox Mode.



Chris
:|: Was this post helpful ? Click the LIKE THIS button :|:

See my Profile to learn more about add ons, templates, support plans and custom coding (click here)

#3   dirtypeacocks

dirtypeacocks
  • Members
  • 7 posts

Posted 08 August 2012 - 02:36 PM

Double checking the OScommerce settings, I have live checked, so I'm thinking it may be the paypal credentials part. How do I go about ensuring that has been done? Thanks :-)

#4   al3ks

al3ks
  • Members
  • 288 posts

Posted 08 August 2012 - 11:29 PM

@dirtypeacocks You need to login to your paypal account and request the API credentials which need to be added to your settings.

Edited by al3ks, 08 August 2012 - 11:30 PM.

Find this post helpful? Click the 'Like this' button. :)

#5   dirtypeacocks

dirtypeacocks
  • Members
  • 7 posts

Posted 09 August 2012 - 11:16 PM

cool. I'll do that and see how it goes. THANKS! :-)

#6   dirtypeacocks

dirtypeacocks
  • Members
  • 7 posts

Posted 10 August 2012 - 12:50 AM

still not working :-(

#7   dirtypeacocks

dirtypeacocks
  • Members
  • 7 posts

Posted 21 August 2012 - 04:10 PM

WORKING!!! finally. lol Thanks guys!