Jump to content



Photo

Errors After Installation


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1   Netcaster

Netcaster
  • Members
  • 36 posts

Posted 03 June 2012 - 16:50

I posted this in another thread but thought it might need a thread of it's own to get any attention.

I'm using 3.0.2. Got it installed but am seeing the errors below in the error log. Thanks for your help.

06/02/2012 10:16:51 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Site/Setup/Language.php on line 78
06/02/2012 10:16:51 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Site/Setup/Language.php on line 78
06/02/2012 10:16:51 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Language.php on line 183
06/02/2012 10:16:51 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Language.php on line 187
06/02/2012 10:16:50 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Site/Setup/Language.php on line 78
06/02/2012 10:16:50 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Site/Setup/Language.php on line 78
06/02/2012 10:16:50 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Language.php on line 183
06/02/2012 10:16:50 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Language.php on line 187
06/02/2012 10:16:32 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Site/Setup/Language.php on line 78
06/02/2012 10:16:32 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Site/Setup/Language.php on line 78
06/02/2012 10:16:32 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Language.php on line 183
06/02/2012 10:16:32 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Language.php on line 187
06/02/2012 10:16:31 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Site/Setup/Language.php on line 78
06/02/2012 10:16:31 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Site/Setup/Language.php on line 78
06/02/2012 10:16:31 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Language.php on line 183
06/02/2012 10:16:31 PHP Notice: Undefined index: en_US in /home/username/public_html/osCommerce/OM/Core/Language.php on line 187


#2   Netcaster

Netcaster
  • Members
  • 36 posts

Posted 03 June 2012 - 17:38

I forgot to mention that this was a new install. The errors were the first thing I saw when installation was complete.

Thanks again!

#3   MrPhil

MrPhil
  • Members
  • 5,157 posts

Posted 03 June 2012 - 18:43

Don't use 3.x. osC 2.3.1 is the latest production-ready version. 3.x is still under development.

#4   Netcaster

Netcaster
  • Members
  • 36 posts

Posted 04 June 2012 - 14:32

Thanks. I did just that. Now to add my list of mods.