Jump to content



- - - - -

Better Product listings & Display. Ultra pics, J query, Image Controller, Product listing as list or Grid + More


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#21   FIMBLE

FIMBLE
  • Members
  • 6,603 posts
  • Real Name:Nic
  • Gender:Male

Posted 15 August 2010 - 08:46 PM

Hi Bennett
First off my apologies, i must hve deleted the tracking of this topic!!
You have not deleted it. or anything else, it has been removed by me putting together the add on.
To re-enable it open your catalog / includes / modules / new_products.php
on line 25, or just after this code
  $info_box_contents = array();
  $info_box_contents[] = array('text' => sprintf(TABLE_HEADING_NEW_PRODUCTS, strftime('%B')));

add

new contentBoxHeading($info_box_contents);

So it looks like

  $info_box_contents = array();
  $info_box_contents[] = array('text' => sprintf(TABLE_HEADING_NEW_PRODUCTS, strftime('%B')));
  new contentBoxHeading($info_box_contents);

This will restore the New Products for ....

Regards
Nic
Sometimes you're the dog and sometimes the lamp post

My Contributions

#22   blr044

blr044
  • Members
  • 1,009 posts
  • Real Name:Bennett
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 10 October 2010 - 01:47 AM

All of sudden I an receiving an error message while editing product in admin -> categories/products.  When deleting images under More Additional Images, I tick the delete radio button and then click the preview button which takes me to the next page.  When I select the update button, I receive the following error message:

Quote

Warning: unlink(/xxxx/xxxx/xxxx/xxxx/xxxx.xxxxx/images/DSD-533711-1.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in /xxxxx/xxxxx/xxxxx/xxxxx/xxx.xxxxx/admin/categories.php on line 271

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /xxxxx/xxxxx/xxxxx/xxxxx/xxx.xxxxx/xxxxx/categories.php:271) in /xxxxx/xxxxx/xxxxx/xxxx/xx.xxxxx/admin/includes/functions/general.php on line 22

This is from admin/categories.php - lines 262 thru 272:
// MaxiDVD Added ULTRA Image SM - LG 1
			$image_sm_1_count_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS . " where products_image_sm_1='" . $HTTP_POST_VARS['products_previous_image_sm_1'] . "'");
			$image_sm_1_count = tep_db_fetch_array($image_sm_1_count_query);
			if (($HTTP_POST_VARS['delete_image_sm_1'] == 'yes') && ($image_sm_1_count['total']<= '1')) {
				unlink(DIR_FS_CATALOG_IMAGES . $HTTP_POST_VARS['products_previous_image_sm_1']);
			}
			$image_xl_1_count_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS . " where products_image_xl_1='" . $HTTP_POST_VARS['products_previous_image_xl_1'] . "'");
			$image_xl_1_count = tep_db_fetch_array($image_xl_1_count_query);
			if (($HTTP_POST_VARS['delete_image_xl_1'] == 'yes') && ($image_xl_1_count['total']<= '1')) {
				unlink(DIR_FS_CATALOG_IMAGES . $HTTP_POST_VARS['products_previous_image_xl_1']);
			}

This is from /admin/includes/functions/general.php - lines 14 thru 30:
// Redirect to another page or site
  function tep_redirect($url) {
	global $logger;

	if ( (strstr($url, "\n") != false) || (strstr($url, "\r") != false) ) {
	  tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, '', 'NONSSL', false));
	}

	header('Location: ' . $url);

	if (STORE_PAGE_PARSE_TIME == 'true') {
	  if (!is_object($logger)) $logger = new logger;
	  $logger->timer_stop();
	}

	exit;
  }

I have not added any contributions for some time now.  So not sure what happen that would cause such an error message.  In fact, it only happens when deleting additional images.

Thanks in advance.

#23   Littlebits

Littlebits
  • Members
  • 28 posts
  • Real Name:Heather Goepfert

Posted 25 October 2010 - 04:02 PM

I have added your best display addon but have run into a problem.  Not sure if I missed adding or uploading something but when I go to log into my admin I get this error:

Not Found

The requested URL /401.shtml was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

I am going to mysite.com/admin

Any help???
Thank you in advance.
Heather

#24   domainfreak

domainfreak
  • Members
  • 4 posts
  • Real Name:chris

Posted 03 November 2010 - 09:58 PM

I have added this to my new site but I want to use the STS sytem for templates . It all works fine but when I click a image the image dont show ? The lightbox does everything it should , When I click to close the lightbox I then see my image for a split sec almost like its behind it ? I have checked everything I know .

#25   fernyburn

fernyburn
  • Members
  • 139 posts
  • Real Name:Ronnie

Posted 21 November 2010 - 05:45 PM

Quick query ...
Just started playing with this contribution....

is there any way that the line    Current Reviews: 1    could open the reviews in a pop up window - or even go to the correct link

thanks

#26   www.crossroads-music.org

www.crossroads-music.org
  • Members
  • 11 posts
  • Real Name:David Robbins Jr
  • Gender:Male

Posted 07 March 2012 - 12:24 PM

Having trouble finding the code to edit out the "In Stock" field just on the index.php/main catalog page found it for product_info but need help for the other.

http://www.extramusical.com/catalog/