Jump to content



Photo
- - - - -

One Page Checkout Support


  • Please log in to reply
2289 replies to this topic

#1   NimaP

NimaP
  • Members
  • 160 posts
  • Real Name:wdwad
  • Gender:Male

Posted 06 April 2009 - 17:43

This is a support thread for the contribution http://addons.oscommerce.com/info/6646

#2   NimaP

NimaP
  • Members
  • 160 posts
  • Real Name:wdwad
  • Gender:Male

Posted 06 April 2009 - 17:49

I have a couple of problems with this contribution that i would love to get working asap.

1. On a site running RC2, the fields generate a duplicate of my entire website which generate a duplicate of the site inside the duplicate and so on. it's like the picture frame in a picture frame in a picture frame that goes on forever.

2. On another site i have google checkout, and it's showing up in the payment option field. how can i have it not show up on this list?

#3   SteveOPP

SteveOPP
  • Members
  • 17 posts
  • Real Name:Steven Opps

Posted 07 April 2009 - 10:02

Very nice contrib, but it is not working. I get the following error:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in ...catalog/includes/classes/onepage_checkout.php on line 548

I think it has something to do with the coupon contrib.....

Please help!

#4   redrum

redrum
  • Members
  • 218 posts
  • Real Name:Fredrik
  • Gender:Male

Posted 07 April 2009 - 10:36

I got it working. But I use the payment module Kreditor.
Its displayed in a simular way as the osc built in credit card module. It has some extra fileds to enter below it, besides the radio button. And this module should toggle those extra fields when you select a radio button. The toggle work for the credit card, but not for Kreditor.

If anyone know how to get the toggle work that would be great

#5 ONLINE   toyicebear

toyicebear
  • Community Sponsor
  • 6,412 posts
  • Real Name:Nick
  • Gender:Male
  • Location:World Citizen

Posted 07 April 2009 - 10:48

1. On a site running RC2, the fields generate a duplicate of my entire website which generate a duplicate of the site inside the duplicate and so on. it's like the picture frame in a picture frame in a picture frame that goes on forever.


If you have Ultimate SEO Urls installed make sure that Output W3C valid URLs (parameter string)? is set to False in admin.

#6   morehawes

morehawes
  • Members
  • 176 posts
  • Real Name:Joe
  • Location:Cardiff, United Kingdom

Posted 07 April 2009 - 17:04

Hi everyone - very happy to see this has now been released for free /biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />

I have this up and running however I am experiencing an odd problem - when Javascript is enabled in my browser the "sign in" and "change address" button links do nothing. They don't navigate away from the page or anything. However with Javascript disabled they take me to the correct pages.

Any ideas?

Many thanks.
Joe

MacMan strikes again!

Always backup first before listening to me!

#7   redrum

redrum
  • Members
  • 218 posts
  • Real Name:Fredrik
  • Gender:Male

Posted 07 April 2009 - 17:41

Hi everyone - very happy to see this has now been released for free /biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />

I have this up and running however I am experiencing an odd problem - when Javascript is enabled in my browser the "sign in" and "change address" button links do nothing. They don't navigate away from the page or anything. However with Javascript disabled they take me to the correct pages.

Any ideas?

Many thanks.



So check that all .js fies are in the proper folder with a proper path on your server.

Edited by Mark Evans, 27 April 2010 - 05:22.


#8   mumme

mumme
  • Validating
  • 121 posts
  • Real Name:magnus andersson
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm | sweden

Posted 07 April 2009 - 18:45

First of all, thank you so much for this wonderful contribution!
I have installed it and everything works great.. but...
If you dont insert a password on the One Page checkout form, you will be directed to the normal creataccount, loginpage.
how can i solve this? Have I made anything wrong with the installation?

#9   morehawes

morehawes
  • Members
  • 176 posts
  • Real Name:Joe
  • Location:Cardiff, United Kingdom

Posted 08 April 2009 - 10:20

So check that all .js fies are in the proper folder with a proper path on your server.


Hi, thanks for the suggestion. All the javascript is present and no errors are being thrown, but I agree this does look like a JS problem. This on has got me scratching my head!

Anyone else experiencing this issue?
Joe

MacMan strikes again!

Always backup first before listening to me!

#10   fl3tch3r

fl3tch3r
  • Members
  • 14 posts
  • Real Name:Fletcher

Posted 08 April 2009 - 19:05

I've got this installed and it IS a great contribution but I'm having serious problems getting it working.

I'm not sure if this is something I've done wrong or if it's a glitch in the contribution but:

1: I'm not getting the same feilds as the demo at:
2: I'm noticing that my shipping address box is open when I get to the page (unlike the demo where it opens when you hit the check box)
3: When I do fill out the information for billing address it doesn't make the Payment Method box open

I'm still fidling with it all so I'll update this as I fix stuff. But if anyone can help that would be great!

Edited by Mark Evans, 27 April 2010 - 05:21.


#11   fl3tch3r

fl3tch3r
  • Members
  • 14 posts
  • Real Name:Fletcher

Posted 08 April 2009 - 19:31

Very nice contrib, but it is not working. I get the following error:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in ...catalog/includes/classes/onepage_checkout.php on line 548

I think it has something to do with the coupon contrib.....

Please help!


Test your shipping method, I got the same error because there was an issue with my USPS shipping module. When I changed the module to a flat rate it started working. It's not a solution but it might give you direction.

#12   gtgderek

gtgderek
  • Members
  • 13 posts
  • Real Name:Derek

Posted 09 April 2009 - 10:37

I have the new mod installed and would like to thank you for this wonderful mod.

I am currently having two issues with the mod that I can't figure out how to fix.

Issue 1- If I set the country to a default country in the Admin area to United states, the checkout will not show shipping or payment options until a customer actually clicks on the Drop down and Selects United States, even though the drop down is set to default to United states.

Issue 2 - If I only have one shipping option available it will automatically select that shipping option ( not a problem ), but the total price at the bottom does not update. If I go back up to the shipping options and click on the only shipping option available, which already has a radio button selected for it, then it will update the total at the bottom.

Edit* Just tested these two issues out in IE. The first issue doesn't happen in IE, but it does in Firefox. Issue 2 occurs in both IE and Firefox.

Any help would be appreciated.

Thanks

Edited by gtgderek, 09 April 2009 - 10:40.


#13   SteveOPP

SteveOPP
  • Members
  • 17 posts
  • Real Name:Steven Opps

Posted 09 April 2009 - 15:26

Test your shipping method, I got the same error because there was an issue with my USPS shipping module. When I changed the module to a flat rate it started working. It's not a solution but it might give you direction.



Still the same error.....

How can I change the Redeem module with the Coupon module??

#14   fl3tch3r

fl3tch3r
  • Members
  • 14 posts
  • Real Name:Fletcher

Posted 09 April 2009 - 20:13

I just reinstalled the USPS shipping module and enabled it with my USPS account info and the check out does not work. I get a white screen stating:


Fatal error: Call to a member function pre_confirmation_check() on a non-object in /home1/reloader/public_html/includes/classes/onepage_checkout.php on line 548

This is not a good thing.

Also all my original problems are still occuring:

It seems the java isn't working, when I fill in the information it doesn't reload the boxes to show they were filled in.

I have no select state drop down.

the add shipping address box is always open weather the box is checked or not.

What am I missing?

#15   dspeak

dspeak
  • Members
  • 93 posts
  • Real Name:Danny

Posted 09 April 2009 - 20:53

This seems like an awsome contribution. I've tried it, I like the function of being able to turn it on or off. I've got it turned off because apparently it will not work with multi vendor shipping.

If anyone knows how to use it with MVS, I and a lot of people would really appreciate it.

I was looking through on of the files that came with one page checkout, I think in the checkout.php there is some lines that must be comminted out for older versions.

I need MVS cause I drop ship, I actually made some respectful money last month.

#16   sheepiedog

sheepiedog
  • Members
  • 194 posts
  • Real Name:Deb Humeniuk

Posted 10 April 2009 - 04:21

Can someone please confirm - it can be turned on and off.

Meaning, while I work on it adjusting it (minor wording changes, etc) to what my store needs, I can have my existing checkout pages working as before. This contribution can be turned off and everything reverts back to what you had before - is that correct ?

I am nervous to try this contribution, but this would make me feel a bit safer if I understand it correctly

#17   redrum

redrum
  • Members
  • 218 posts
  • Real Name:Fredrik
  • Gender:Male

Posted 10 April 2009 - 12:04

Can someone please confirm - it can be turned on and off.

Meaning, while I work on it adjusting it (minor wording changes, etc) to what my store needs, I can have my existing checkout pages working as before. This contribution can be turned off and everything reverts back to what you had before - is that correct ?

I am nervous to try this contribution, but this would make me feel a bit safer if I understand it correctly


Yes, you can turn it on and off in admin.

But you should really set it up in a test shop first to try it out instead.

Edited by redrum, 10 April 2009 - 12:05.


#18   martinhhs

martinhhs
  • Members
  • 7 posts
  • Real Name:martin

Posted 10 April 2009 - 15:27

Fatal error: Call to a member function pre_confirmation_check() on a non-object in .../includes/classes/onepage_checkout.php on line 548

Get this same error too! Found out why but can't fix it...
When I have just one payment-method in my admin configured, I get the error as above after ordering.
When I have multiple payment-methods configured in my admin i (so i have to use the radio-button while ordering) i don't get the error and everything seems to work fine. Sinse AJAX is used i can't simply read/change the script. Anyone does

#19   waquert

waquert
  • Members
  • 2 posts
  • Real Name:Ville Siltanen

Posted 10 April 2009 - 21:29

If you dont insert a password on the One Page checkout form, you will be directed to the normal creataccount, loginpage.
how can i solve this?


I have the same problem.

#20   gtgderek

gtgderek
  • Members
  • 13 posts
  • Real Name:Derek

Posted 11 April 2009 - 21:28

First of all, thank you so much for this wonderful contribution!
I have installed it and everything works great.. but...
If you dont insert a password on the One Page checkout form, you will be directed to the normal creataccount, loginpage.


I am also having this same issue, if I use Paypal standard I go to the paypal page and checkout, but if I use any other payment modules it takes me right to the Create account page.