Jump to content



Photo
* * * * * 1 votes

Products Cycle Slideshow


  • Please log in to reply
146 replies to this topic

#141   cramli

cramli
  • Members
  • 71 posts
  • Real Name:marc
  • Gender:Male
  • Location:Sao Paulo / Brazil

Posted 31 July 2012 - 15:24


Posted 27 July 2012, 14:54

Hello
I have installed this nice contribution on a OSC 2.3.1 and it works fine. I have my shop in German, Portugues and english installed. Now my problem is, I followed the installation of this addon and only in portugues I have the box description right. In english it looks like this: Best Seller��-��A Bug's Life
Can somebody explain me how or what I have to change?
Thank you

Cramli


#142   Awie

Awie
  • Members
  • 22 posts
  • Real Name:wicara wahana
  • Gender:Male
  • Location:Jakarta, Indonesia

Posted 20 November 2012 - 18:51

Hi...
I just installed this wonderful contribution on my osc 2.3.1 new site (http://www.WahanaStore.com). But I got the problem. Below the slideshow, it shows BOX_HEADING_ bla bla bla texts and strange icons in front of the product name.
Besides, when I move the cursor next to the picture, the source code is shown too.
How to fix these problems?

Thank you very much


Awie

Edited by Awie, 20 November 2012 - 18:52.


#143   fprabel

fprabel
  • Members
  • 10 posts
  • Real Name:Frank
  • Gender:Male

Posted 29 May 2013 - 07:29

Hello,

Great contribution Olof!
I have installed it on osC V2.2 RC1 (yes I know, version is a bit old, but it works well for my store).

So far, I do not see any images, only text sliding on the home page.
Question: what about the file thumbnail.inc.php that is mentionned in the manual?

Should I download that file and copy it into includes/classes on my server?

Thanks!

#144   markystars

markystars
  • Members
  • 6 posts
  • Real Name:mark

Posted 09 January 2014 - 08:38

Just installed this but im getting: Cannot redeclare class bm_product_cycle_slideshow in xxxxxxx_includes/modules/boxes/bm_product_cycle_slideshow.php on line 13. Any help would be great, thanks

#145   markystars

markystars
  • Members
  • 6 posts
  • Real Name:mark

Posted 09 January 2014 - 09:16

OK, so i have fixed this error by commenting out the code which seems to enable the module, however the slideshow isnt sliding, tried to figure this out but can't. Can anyone help?

#146   mials

mials
  • Members
  • 3 posts
  • Real Name:mia larasati
  • Gender:Female
  • Location:bandung

Posted 30 September 2014 - 04:13

Hi...
I just installed this wonderful contribution on my osc 2.3.1 new site (jaketgunung.net). But I got the problem. Below the slideshow, it shows BOX_HEADING_ bla bla bla texts and strange icons in front of the product name.
Besides, when I move the cursor next to the picture, the source code is shown too.
How to fix these problems?

Thank you very much
 
mials

Edited by Jan Zonjee, 30 September 2014 - 07:18.


#147   joli1811

joli1811

    Anybody seen this leprechaun say yeah !!

  • Community Sponsor
  • 2,276 posts
  • Real Name:john dunlop
  • Gender:Male
  • Location:Ireland

Posted 30 September 2014 - 06:22

Wrong forum you need to ask at wordpress


To improve is to change; to be perfect is to change often.