Jump to content



Photo
- - - - -

Information Pages Unlimited v1.0


  • Please log in to reply
372 replies to this topic

#321   MonteMcDonald

MonteMcDonald
  • Members
  • 5 posts

Posted 15 October 2011 - 23:48

Don't use ocs1409's contrib, it doesnt work......


Thanks! do you recommend any other similar contribution?

#322   SLiCK_303

SLiCK_303
  • Members
  • 76 posts
  • Real Name:Mark
  • Gender:Male
  • Location:Monroe, LA. USA

Posted 16 October 2011 - 02:10

Try using my contrib of Information pages, assuming you are using OSC v2.3.1.

#323   wolfapache

wolfapache
  • Members
  • 3 posts
  • Real Name:Jason O'Conner

Posted 16 December 2011 - 15:16

I installed it accordingly but when I go in the admin area of Info Manager and click on each option I get this error "Fatal error: Call to undefined function tep_draw_textarea_ckeditor() in /home/guard/public_html/admin/information_form.php on line 120 "

I am not that much familiar with oscommerce so cannot figure out on my own.

Can someone help please. I get the same error on both "Information pages" and "Welcome message"

Attached Files



#324   PupStar

PupStar
  • Members
  • 655 posts
  • Real Name:Mark
  • Gender:Male

Posted 17 December 2011 - 20:13

I installed it accordingly but when I go in the admin area of Info Manager and click on each option I get this error "Fatal error: Call to undefined function tep_draw_textarea_ckeditor() in /home/guard/public_html/admin/information_form.php on line 120 "

I am not that much familiar with oscommerce so cannot figure out on my own.

Can someone help please. I get the same error on both "Information pages" and "Welcome message"


its because you do not have the 'ckeditor' installed.

Install this http://addons.oscommerce.com/info/7650

and all should be ok.

Mark

#325   wolfapache

wolfapache
  • Members
  • 3 posts
  • Real Name:Jason O'Conner

Posted 18 December 2011 - 06:26

Thanks Mark ...... Can you please assist me on one more thing. How can I add additional html pages to my oscommerce plus is there a add-on that I can install easily to be able to edit all my templates from admin area?

#326   wolfapache

wolfapache
  • Members
  • 3 posts
  • Real Name:Jason O'Conner

Posted 18 December 2011 - 06:33

its because you do not have the 'ckeditor' installed.

Install this http://addons.oscommerce.com/info/7650

and all should be ok.

I tried to download this but I am unable to open it its corrupt.

#327   click2shop

click2shop
  • Members
  • 27 posts
  • Real Name:Roelf Keulder
  • Gender:Male
  • Location:Randfontein, South Africa

Posted 21 December 2011 - 12:18

I have installed this module and the ckeditor module but in my admin area under info manager, when I click in Information Pages, there is no pages, when I click on new page, it show a space for title and entry_text, I can fill in the title but can't do anything else.

I went through the instructions but can not find what I have done wrong. the ckeditor I have uploaded is v3.6.2.

On the front end all of my existing info pages i.e. shipping, etc. is not showing only contact us.

Can anyone please help me. It will be highly appreciated

#328   click2shop

click2shop
  • Members
  • 27 posts
  • Real Name:Roelf Keulder
  • Gender:Male
  • Location:Randfontein, South Africa

Posted 21 December 2011 - 12:56

I have installed this module and the ckeditor module but in my admin area under info manager, when I click in Information Pages, there is no pages, when I click on new page, it show a space for title and entry_text, I can fill in the title but can't do anything else. I went through the instructions but can not find what I have done wrong. the ckeditor I have uploaded is v3.6.2. On the front end all of my existing info pages i.e. shipping, etc. is not showing only contact us. Can anyone please help me. It will be highly appreciated


PS I have also made the changes to the CKEditor suggested by JohnAtym in the contribution page http://addons.oscommerce.com/info/7650
and CKEditor works under my product pages etc. But still not under the Information Manager, I guess I have some where installed the IPU module wrong.

#329   click2shop

click2shop
  • Members
  • 27 posts
  • Real Name:Roelf Keulder
  • Gender:Male
  • Location:Randfontein, South Africa

Posted 21 December 2011 - 13:36

PS I have also made the changes to the CKEditor suggested by JohnAtym in the contribution page http://addons.oscommerce.com/info/7650 and CKEditor works under my product pages etc. But still not under the Information Manager, I guess I have some where installed the IPU module wrong.


This is all i see

Add information to queue #1 Status Active Inactive Parent page If a Parent page is required you will need to add one after creating this entry Sort order


Title ENTRY_TEXT

Edited by click2shop, 21 December 2011 - 13:41.


#330   geoffreywalton

geoffreywalton

    Professional Developer

  • Community Sponsor
  • 8,245 posts
  • Real Name:Geoffrey Walton
  • Gender:Male
  • Location:Norfolk, UK (close to the centre of the universe)

Posted 01 January 2012 - 21:19

Try using my contrib of Information pages, assuming you are using OSC v2.3.1.


Do you have a version where the "TEXT_MAIN" from IP appears on the front page.

Thanks

G
Need help installing add ons/contributions, cleaning a hacked site or a bespoke development, check my profile

Virus Threat Scanner
My Contributions
Basic install answers.
Click here for Contributions / Add Ons.
UK your site.
Site Move.
Basic design info.

For links mentioned in old answers that are no longer here follow this link Useful Threads.

If this post was useful, click the Like This button over there ======>>>>>.

#331   rubyblue

rubyblue
  • Members
  • 10 posts
  • Real Name:Sally-Ann

Posted 06 January 2012 - 13:49

Hi, I installed this but when I go to add a new page, in the text entry field, it says there is a fatal error in catalog/admin/information_form.php at line 120
I installed that file to that folder as instructed without altering it.... any ideas what the problem could be?
Thanks

#332   bassmaga

bassmaga
  • Members
  • 29 posts
  • Real Name:Kamil
  • Gender:Male
  • Location:Poland

Posted 06 January 2012 - 18:47


This is all i see

Add information to queue #1 Status Active Inactive Parent page If a Parent page is required you will need to add one after creating this entry Sort order


Title ENTRY_TEXT


PS I have also made the changes to the CKEditor suggested by JohnAtym in the contribution page http://addons.oscommerce.com/info/7650
and CKEditor works under my product pages etc. But still not under the Information Manager, I guess I have some where installed the IPU module wrong.


Hello

I have the same problem. Did you found solution?

#333   bassmaga

bassmaga
  • Members
  • 29 posts
  • Real Name:Kamil
  • Gender:Male
  • Location:Poland

Posted 18 January 2012 - 08:31

Hi ,
I found the same problem , but still I haven't looked that.

But for the moment I have to suggest an other thing:

in the file /includes/languages/"your_language.php" I have to comment "//" the lines of greeting. Ex "//define(' TEXT_GREETING_GUEST ' " , otherwise in the index appear always the "original greeting text"

Maybe this should be suggested in the read-me/install file .


Salut



Why this information is not included in the installation readme? /smile.png' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

#334   s_pauley

s_pauley
  • Members
  • 9 posts
  • Real Name:Sherry Pauley

Posted 19 January 2012 - 12:03

Can someone direct me to the correct infopages version or another infopage contrib to install on osc rc2a shop with fckeditor installed..

Thanks,

Sherry

Edited by s_pauley, 19 January 2012 - 12:07.


#335   click2shop

click2shop
  • Members
  • 27 posts
  • Real Name:Roelf Keulder
  • Gender:Male
  • Location:Randfontein, South Africa

Posted 20 January 2012 - 14:05

Hello I have the same problem. Did you found solution?

Sorry dude, Could not get it to work yet. :(

#336   bassmaga

bassmaga
  • Members
  • 29 posts
  • Real Name:Kamil
  • Gender:Male
  • Location:Poland

Posted 20 January 2012 - 14:59

Sorry dude, Could not get it to work yet. :(


Try this:
In admin\includes\functions\html_output.php add:
/// ckeditor output
  function tep_draw_textarea_ckeditor($name, $width, $height, $text = '', $parameters = '', $reinsert_value = true) {
	global $HTTP_GET_VARS, $HTTP_POST_VARS;
	$field = '<textarea name="' . tep_output_string($name) . '" style="width:' . tep_output_string($width) . 'px;height:' . tep_output_string($width) . 'px" rows="10" cols="10" ';	if (tep_not_null($parameters)) $field .= ' ' . $parameters;
	$field .= '>';	if ( ($reinsert_value == true) && ( (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) || (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) ) ) {
	  if (isset($HTTP_GET_VARS[$name]) && is_string($HTTP_GET_VARS[$name])) {
		$field .= tep_output_string_protected(stripslashes($HTTP_GET_VARS[$name]));
	  } elseif (isset($HTTP_POST_VARS[$name]) && is_string($HTTP_POST_VARS[$name])) {
		$field .= tep_output_string_protected(stripslashes($HTTP_POST_VARS[$name]));
	  }
	} elseif (tep_not_null($text)) {
	  $field .= tep_output_string_protected($text);
	}
	$field .= '</textarea>';
		$field .=	 '<script type="text/javascript">
		CKEDITOR.replace( \''.tep_output_string($name).'\',
	{
		
		
		 filebrowserBrowseUrl : \''.DIR_WS_ADMIN.'ckeditor/filemanager/index.php?editor=ckeditor\',
   filebrowserImageBrowseUrl  : \''.DIR_WS_ADMIN.'ckeditor/filemanager/index.php?editor=ckeditor&filter=image\',
   filebrowserFlashBrowseUrl  : \''.DIR_WS_ADMIN.'ckeditor/filemanager/index.php?editor=ckeditor&filter=flash\',
  
	   });
			 </script>';
	 return $field;
   }

And were you need ckeditor change


tep_draw_textarea_field
to
tep_draw_textarea_ckeditor

but this function hasn't $wrap parametr

For example in admin/information_form.php

from

<?php echo tep_draw_textarea_field('information_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', '', '100', '20', (($languages[$i]['id'] == $languages_id) ? stripslashes($edit[information_description]) : tep_get_information_entry($information_id, $languages[$i]['id'], 'information_description'))); ?>

to

<?php echo tep_draw_textarea_ckeditor('information_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', 'soft', '70', (isset($information_description[$languages[$i]['id']]) ? stripslashes($information_description[$languages[$i]['id']]) : tep_get_information_entry($information_id, $languages[$i]['id'], 'information_description'))); ?>

Edited by bassmaga, 20 January 2012 - 15:02.


#337   claireb85

claireb85
  • Members
  • 32 posts
  • Real Name:Claire
  • Gender:Female

Posted 28 February 2012 - 11:46

Hello,

Could someone help me link this in my site. I have used a template so the code is slightly different, what do I change to link it to my pages?
I assume that this is the same principals as changing the links in the infobox but I can't get it to work.

My code is: (this is for links in the header of my site)

<?php
/*
  $Id$
  osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions
  http://www.oscommerce.com
  Copyright (c) 2010 osCommerce
  Released under the GNU General Public License
*/
  class hm_user_menu {
    var $code = 'hm_user_menu';
    var $group = 'boxes';
    var $title;
    var $description;
    var $sort_order;
    var $enabled = false;
    function hm_user_menu() {
	  $this->title = MODULE_BOXES_USER_MENU_TITLE;
	  $this->description = MODULE_BOXES_USER_MENU_DESCRIPTION;
	  if ( defined('MODULE_BOXES_USER_MENU_STATUS') ) {
	    $this->sort_order = MODULE_BOXES_USER_MENU_SORT_ORDER;
	    $this->enabled = (MODULE_BOXES_USER_MENU_STATUS == 'True');
	    $this->group = 'box_header_user_menu';
	  }
    }
    function execute() {
	  global $oscTemplate, $button_act, $tab_sel;
  if (($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_CREATE_ACCOUNT))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_CREATE_ACCOUNT_SUCCESS))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_PASSWORD))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_NOTIFICATIONS))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_NEWSLETTERS))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_HISTORY))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_HISTORY_INFO))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_EDIT))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_ADVANCED_SEARCH)))
	
  {
  $button_act2 = " act";
  }
  if (($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_LOGIN))
   || ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_LOGOFF))
  ){
  $button_act1 = " act";
  }
  if ($tab_sel == tep_href_link(FILENAME_SHIPPING))
  {
  $button_act3 = " act";
  }

  if (tep_session_is_registered('customer_id')) {
 
  $login_link = tep_href_link('logoff.php');
  $login_title= MODULE_BOXES_USER_MENU_BOX_TITLE_LOGOFF;
  } else{
  $login_link = tep_href_link('login.php');
  $login_title= MODULE_BOXES_USER_MENU_BOX_TITLE_LOGIN;
  }	 
  if (tep_session_is_registered('customer_id')) {
 
  $acc_link = tep_href_link('account.php');
  $acc_title= MODULE_BOXES_USER_MENU_BOX_MY_ACCOUNT;
  } else{
  $acc_link = tep_href_link('create_account.php');
  $acc_title= MODULE_BOXES_USER_MENU_BOX_CREATE_ACCOUNT;
  }
 
	  $data = '<ul class="user_menu">'.
	   '<li class="'.$button_act3.'"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_ADVANCED_SEARCH) . '">'.tep_draw_button_header_top().'<span>'.MODULE_BOXES_USER_MENU_BOX_ADVANCED_SEARCH.'</span>'.tep_draw_button_header_bottom().'</a></li>'.
    '<li class="'.$button_act3.'"><a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHIPPING) . '">'.tep_draw_button_header_top().'<span>'.MODULE_BOXES_USER_MENU_BOX_SHIPPING.'</span>'.tep_draw_button_header_bottom().'</a></li>'.
    '<li class="'.$button_act2.'"><a href="' .$acc_link. '">'.tep_draw_button_header_top().'<span>'.$acc_title.'</span>'.tep_draw_button_header_bottom().'</a></li>'.
    '<li class="'.$button_act1.'"><a href="'.$login_link.'">'.tep_draw_button_header_top().'<span>'.$login_title.'</span>'.tep_draw_button_header_bottom().'</a></li>'.
			  '</ul>';
	  $oscTemplate->addBlock($data, $this->group);
    }
    function isEnabled() {
	  return $this->enabled;
    }
    function check() {
	  return defined('MODULE_BOXES_USER_MENU_STATUS');
    }
    function install() {
	  tep_db_query("insert into " . TABLE_CONFIGURATION . " (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, set_function, date_added) values ('Enable Information Module', 'MODULE_BOXES_USER_MENU_STATUS', 'True', 'Do you want to add the module to your shop?', '6', '1', 'tep_cfg_select_option(array(\'True\', \'False\'), ', now())");
	  tep_db_query("insert into " . TABLE_CONFIGURATION . " (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, set_function, date_added) values ('Content Placement', 'MODULE_BOXES_USER_MENU_CONTENT_PLACEMENT', 'Header Block', 'Should the module be loaded in the left or right column?', '6', '1', 'tep_cfg_select_option(array(\'Header Block\'), ', now())");
	  tep_db_query("insert into " . TABLE_CONFIGURATION . " (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, date_added) values ('Sort Order', 'MODULE_BOXES_USER_MENU_SORT_ORDER', '0', 'Sort order of display. Lowest is displayed first.', '6', '0', now())");
    }
    function remove() {
	  tep_db_query("delete from " . TABLE_CONFIGURATION . " where configuration_key in ('" . implode("', '", $this->keys()) . "')");
    }
    function keys() {
	  return array('MODULE_BOXES_USER_MENU_STATUS', 'MODULE_BOXES_USER_MENU_CONTENT_PLACEMENT', 'MODULE_BOXES_USER_MENU_SORT_ORDER');
    }
  }
?>

I am sure that i have installed the add-on correctly, I just cant figure out how to link it.

I would be really grateful for any help.

#338   claireb85

claireb85
  • Members
  • 32 posts
  • Real Name:Claire
  • Gender:Female

Posted 28 February 2012 - 13:33

Nevermind I solved the problem.

#339   GoTTi

GoTTi
  • Members
  • 448 posts
  • Real Name:GoTTi

Posted 04 April 2012 - 18:26

instructions say

Find: in english.php
define('IMAGE_NEW_NEWSLETTER', 'New Newsletter');
AFTER add:

// BOF: Information Pages Unlimited
define('IMAGE_NEW_PAGE', 'New Page');
// EOF: Information Pages Unlimited

define('IMAGE_NEW_NEWSLETTER', 'New Newsletter'); is not in the file. help. thanks.

#340   GoTTi

GoTTi
  • Members
  • 448 posts
  • Real Name:GoTTi

Posted 04 April 2012 - 18:48

i got nothing but error after installing this on 2.3

admin panel was all jacked up. i didnt take screen shot, i reloaded everything like it was. instruction error also:

C) In catalog/includes/modules/bm_information.php


needs to be fixed. should be

C) In catalog/includes/modules/boxes/bm_information.php